Kommende kamper J14

Postet av Jenter 14 den 21. Nov 2016

For å se oversikt over kommende kamper klikk her: J14
Sammenslåing av J12 og J14 kommende sesong

Postet av Jenter 14 den 17. Nov 2016

På grunn av alt for lite oppmøte av jenter på både J12 og J14 har styret besluttet å slå sammen lagene denne sesongen til et J14-lag.
Jentene på J12 er andreårs-spillere og får nå en litt brattere læringskurve ved å spille på J14, men alternativet var å avslutte treningene for både J12 og J14. 12-åringene er tøffe jenter som vi tror kan hamle opp med årskullet over!
Løsningen om å ha et felles J12-lag er ikke gjennomførbart m.t.p. at vi hadde måtte plukke ut 3 spillere av 14-åringene som kunne fått dispans, og fått brukt bare 1 dispansspiller på banen av gangen.

Det ble også vurdert å gå til Rennebu og bli med der, men med tanke på håndballmiljøet i Oppdal mente styret at det ble en dårligere løsning. Rennebu har i tillegg godt med spillere slik at det ville blitt liten spilletid på våre jenter.

Styret håper at dette blir en grei løsning for sesongen 2016/17.
Lisens

Postet av Jenter 14 den 14. Nov 2016

Lisens må betales av alle det året man fyller 13 år, man kan altså ikke vente til spilleren har fylt år med å betale lisens.Spilleren må ha betalt lisens for å kunne spille kamper. Trener/oppmann vil ha oversikt over hvem som har betalt for å kunne ta ut spillerne til kamper, og skulle det skje at en spiller er med på kamp uten å ha betalt lisens óg det er kontroll, er det spilleren som må betale boten.

Hvordan betale lisens?
Gå inn på min idrett - Logg inn/opprett ny/gå på spilleren, trykk på Lisens i feltet til høyre, og trykk på "Vis" for å få opp kontonummer og KID. Betales i egen nettbank. Har du problemer med å finne KID ta kontakt med oppmann som kan gi deg dette.

Håndballforsikringen:
Med en lisens er du også forsikret i Gjensidige. Håndballjentenes hovedsponsor, Gjensidige, håndterer håndballforsikringen for lisenspliktige spillere i Norges Håndballforbund. Tilgang til Idrettens Skadetelefon inkludert i lisensen (Telefon 02033). Skadetelefonen er en telefonbasert rådgivningstjeneste med spesialkompetanse på idrettsmedisin. Telefonen gir gode råd om skadeforebygging og hva man bør gjøre ved akutte skader. Nytt for sesongen er også at all behandling som skal omfattes av lisensforsikringen må bestilles via Idrettens Skadetelefon og vil skje i et kvalitetssikret behandlernettverk. Åpningstider er alle dager 09:00 – 21:00. Oppstår det idrettsskade eller andre hendelser som er omfattet av håndballforsikringen, meldes skaden på nett på Gjensidige.no/handballforsikringene.