LIVE-registrering av kamper

Postet av Oppdal IL - Håndball den 4. Okt 2018

Fra sesongstart 2018/2019 innføres det digital kamprapport i regionens serietilbud.

Dette vil igjen si at det fra seriestart denne sesongen skal det føres digital kamprapport i ALLE de regionale seriespillene;

  • I aktivitetsserien for 10-åringer
  • I aktivitetsserien for 11-åringer vil det føres LIVE Enkel. Det registreres kun mål pr. lag. Brukerveiledning for LIVE Enkel finner du her.
  • Fra J/G 12 år og opp til senior skal det føres LIVE Standard. Brukerveiledning for LIVE Standard finner du her.

For at dommere skal få tilgang til digital dommerregning må alle kamper signeres og avsluttes av dommer etter kampslutt. Dette er bakgrunnen for at det er elektronisk kamprapport/LIVE i alle klasser fra 10 år og oppover.

Om det ikke er internett/4G i hallen må en klargjøre for offline føring av kampen. Signering må da gjøres i etterkant. Se da brukerveiledningen for LIVE-standard.

Informasjon om Elektronisk kamprapport og Dommerregning:  https://www.handball.no/regioner/region-midt-norge/system/nyheter-midt-og-nord/2018/oktober/elektronisk-kamprapport/ 

Innmelding av resultater i TA (Turneringsadministrasjon)

Alle i klubben som har tilgang til Klubbbrukerfunksjonen «Live.xxxx (Klubbens navn)» eller funksjonen Kampansvarlig har tilgang til TA (Turneringsadmin) ved å logge seg inn på minidrett.no eller ta.nif.no 

Digital dommerregning

Når en tar i bruk nye digitale verktøy, vil en alltid oppleve startvansker og støte på utfordringer som ikke alltid har latt seg fange opp før verktøyet tas i bruk.

Vi ønsker først å takke alle for tålmodigheten nå i oppstartsfasen, og for tilbakemeldinger om erfaringer og forbedringsforslag. Det jobbes med å løse de utfordringene som meldes inn og med å gjøre dette nye verktøyet enda lettere og tidsbesparende for både dommere, klubber og lag.

Det presiseres at dommerne må ha sin egen bruker i min idrett, dvs. ikke tilknyttet foresattes bruker.

Det presiseres også at dommerne MÅ være registrert på aktuell kamp før de kan signere.

Dommerne må ha lagt inn aktuelt bankkontonr. før de dømmer kamper (gjøres en gang på dommerens egen profil i TA).

I tillegg plikter dommere å oppgi personnr. til klubber, slik at aktuelle regnskapskontor får de opplysningene de trenger for å kunne utbetale dommerhonorar, diett (hvor dette er aktuelt), bom-, fly-, ferjeutgifter og kilometergodtgjørelse.

Her er noen viktige punkter som vil forenkle bruken per tid:

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/praktisk-info/palogging/brukerveiledninger/digital-dommerregning/

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/praktisk-info/palogging/brukerveiledninger/digital-dommerregning/digital-dommerregning/ 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.