Lisens

Postet av Jenter 14 den 14. Nov 2016

Lisens må betales av alle det året man fyller 13 år, man kan altså ikke vente til spilleren har fylt år med å betale lisens.Spilleren må ha betalt lisens for å kunne spille kamper. Trener/oppmann vil ha oversikt over hvem som har betalt for å kunne ta ut spillerne til kamper, og skulle det skje at en spiller er med på kamp uten å ha betalt lisens óg det er kontroll, er det spilleren som må betale boten.

Hvordan betale lisens?
Gå inn på min idrett - Logg inn/opprett ny/gå på spilleren, trykk på Lisens i feltet til høyre, og trykk på "Vis" for å få opp kontonummer og KID. Betales i egen nettbank. Har du problemer med å finne KID ta kontakt med oppmann som kan gi deg dette.

Håndballforsikringen:
Med en lisens er du også forsikret i Gjensidige. Håndballjentenes hovedsponsor, Gjensidige, håndterer håndballforsikringen for lisenspliktige spillere i Norges Håndballforbund. Tilgang til Idrettens Skadetelefon inkludert i lisensen (Telefon 02033). Skadetelefonen er en telefonbasert rådgivningstjeneste med spesialkompetanse på idrettsmedisin. Telefonen gir gode råd om skadeforebygging og hva man bør gjøre ved akutte skader. Nytt for sesongen er også at all behandling som skal omfattes av lisensforsikringen må bestilles via Idrettens Skadetelefon og vil skje i et kvalitetssikret behandlernettverk. Åpningstider er alle dager 09:00 – 21:00. Oppstår det idrettsskade eller andre hendelser som er omfattet av håndballforsikringen, meldes skaden på nett på Gjensidige.no/handballforsikringene.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.